Album România – Oameni, locuri și istorii (small edition)

ROM-03OMi

Nou

Varianta în format de buzunar a albumului de lux „România – oameni, locuri și istorii", care oferă un portret în miniatură, dar complet al țării noastre, ideal pentru a fi luat ca suvenir de cei care ajung prin aceste locuri.

Mai multe detalii

35,00 lei

Detalii

Fotografii Florin Andreescu
Text Mariana Pascaru
Text în limba Engleză
Caracteristici tehnice 10,5 x 10,5 cm, 352 pag, 150 g/mp
Copertă Cartonată, cu supracopertă
ISBN 978-606-8050-50-8

Prezentare

Orice încercare de definire a României are de luptat cu generozitatea caracterizărilor care i s-au făcut de-a lungul timpului. Idealizată ca țară a munților, pădurilor paradisiace și a mirificei delte pe care o formează Dunărea la vărsarea în Marea Neagră și ca spațiu încă lipsit de constrângerile uniformizatoare ale vieții occidentale, sau blamată, ca țară care refuză calea dreaptă a reformei și se complace în ițele încurcate ale corupției, România a depășit între timp aceste contradicții. După integrarea în Uniunea Europeană, la începutul anului 2007, a devenit destinație atractivă atât pentru investitori, cât și pentru turiști.

O călătorie în România vă va prilejui senzații tari, impresii puternice și treceri intempestive de la o stare la alta, de la entuziasm la amărăciune, de la încredere la perplexitate, de la optimism la suspiciune și de la empatie la nedumerire.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

26 alte produse din aceeași categorie: