Album Made in Romania (engleză)

ROM-07MR(e)

Nou

În „Made in Romania", Florin Andreescu conturează un portret fotografic reprezentativ al oamenilor și locurilor din țara sa, oferind celor interesați 10 motive pentru a vizita România. Albumul are la bază un concept elegant și un format perfect pentru cei cărora nu le place să-și încarce bagajele cu „suvenire" ce cântăresc prea greu.

Mai multe detalii

32,00 lei

Detalii

Fotografii Florin Andreescu
Text Mariana Pascaru
Text în limba Engleză
Copertă Cartonată
Caracteristici tehnice 19 x 15 cm, 144 pag, 150 g/mp
ISBN 978-606-8050-02-7

Prezentare

România începe să fie un nume din ce în ce mai cunoscut în peisajul european. Din ce în ce mai mulți oameni s-au declarat cuceriți de această țară plină de viață și culoare, care nu a devenit încă un produs turistic standard. România este cu siguranță un spațiu care are toate șansele să atragă atenția unui turist în căutare de autentic; fenomenul globalizării nu s-a înstăpânit încă și asupra ei.

Întrebați 100 de oameni și fiecare vă va da un alt motiv pentru care România merită vizitată... Se pare că fiecare găsește aici ceea ce caută.

Ne-am oprit asupra câtorva dintre aceste motive, încercând să identifică trăsăturile definitorii ale spațiului românesc. A rezultat de fapt schița unui portret, care – sperăm – vă va incita să veniți aici; urmând să fie completat de fiecare dintre dumneavoastră cu acele impresii, detalii și peripeții care însuflețesc orice călătorie.

26 alte produse din aceeași categorie: