Nou

Album Transilvania (engleză)

ROM-24TRe

Nou

Un album de lux care oferă o perspectivă completă asupra regiunii Transilvaniei, neignorând niciuna dintre fațetele sale. Identificată cel mai adesea cu burgurile clădite după model german și bisericile fortificate, Transilvania înseamnă mai mult decât atât. Descoperiți celelalte atracții ale sale în acest album inedit!

Mai multe detalii

110,00 lei

Detalii

Fotografii Florin Andreescu
Text Mariana Pascaru
Text în limba Engleză
Caracteristici tehnice 28 x 28 cm, 192 pag, 170 g/mp
Copertă Cartonată
ISBN 978-606-8050-00-3

Prezentare

Transilvania este un loc aparte, cu trăsături istorice, etnice și culturale care o particularizează de celelalte provincii ale României. Trecutul multietnic și tradițiile multiculturale și-au lăsat amprenta pentru totdeauna asupra acestei regiuni.

O călătorie aici ne conduce în miezul unei lumi cu burguri clădite după model german, biserici fortificate și numeroase monumente de arhitectură gotică, renascentistă și barocă. Atât satele, cu cetăți de tip țărănesc, cât și orașele, puternic fortificate odinioară, au devenit azi centre turistice animate. Veți avea surpriza de a auzi, într-un sătuc izolate precum Viscri, ca să dăm doar un exemplu, mai degrabă vorbindu-se în engleză, franceză și germană decât în română; iar orașe precum Sibiu și Brașov forfotesc – în aproape orice perioadă a anului – de vizitatori veniți din toate colțurile lumii.

30 alte produse din aceeași categorie: