Ghid turistic Croația

CPM-33CR

Nou

Colecția ®Călător pe mapamond este realizată în totalitate de echipa editurii Ad Libri. Fotografi profesioniști și redactori cu experiență au găsit cea mai potrivită formulă pentru un ghid complet, cu informații numeroase, aduse la zi și verificate pe teren, ilustrații atrăgătoare, sfaturi practice și recomandări.

Mai multe detalii

32,00 lei

Detalii

Text Dana Ciolcă
Fotografii Florin Andreescu
Text în limba Română
Caracteristici tehnice 12,3 x 21 cm, 176 pag, 135 g/mp
Copertă Plastifiată, cu clape
ISBN 978-606-8050-87-4

Prezentare

Sunt atât de multe plaje în Croația încât este imposibil să nu găsiți una pe gustul dumneavoastră. Dar Croația nu înseamnă doar mare și plaje, ci și istorie, cultură și tradiții unice. Situată la granița Balcanilor cu Europa Centrală și de Est și la punctul de întâlnire al religiilor catolică, ortodoxă și islamică, această țară are o cultură extrem de interesantă, oglindită în primul rând în arhitectura ei eclectică, în care se resimt influențe din Veneția și Viena, Budapesta și Istanbul.

Desfătați-vă cu frumusețea acestor locuri, relaxați-vă sau satisfaceți-vă pofta de adrenalină la malul mării, descoperiți orașe istorice, impecabil conservate, savurați preparate locale, un amalgam de gusturi și miresme mediteraneene, vieneze și orientale, petreceți alături de localnici cu ocazia numeroaselor festivaluri și sărbători și, fără îndoială, veți spune: Croația este frumoasă!

30 alte produse din aceeași categorie: