Ghid turistic Tenerife

CPM-36TE

Nou

Colecția ®Călător pe mapamond este realizată în totalitate de echipa editurii Ad Libri. Fotografi profesioniști și redactori cu experiență au găsit cea mai potrivită formulă pentru un ghid complet, cu informații numeroase, aduse la zi și verificate pe teren, ilustrații atrăgătoare, sfaturi practice și recomandări.

Mai multe detalii

35,00 lei

Detalii

Text Mariana Pascaru
Fotografii Florin Andreescu, Shutterstock
Text în limba Română
Copertă Plastifiată
Caracteristici tehnice 12,3 x 21 cm, 140 pag, 135 g/mp
ISBN 978-606-8050-93-5

Prezentare

Cea mai mare și populată insulă din arhipelagul Canarelor, Tenerife – supranumită nu fără temei La Isla de la Eterna Primavera – este mai apropiată de coasta africană (200 km) decât de continentul european (1.200 km). Plajele scăldate de valurile Atlanticului și peisajele vulcanului Teide, al cărui vârf este cel mai înalt din Spania (3.718 m), atrag în fiecare an aproape 5 milioane de turiști pe această insulă formată în urma mai multor erupții vulcanice de proporții.

De la primii locuitori ai insulei – Guanches, probabil de origine berberă (nord-africană), nu au mai supraviețuit decât mumiile, câteva piese din inventarul lor funerar, cavernele, precum și legendele despre Insula Iadului, dar spiritul acestor băștinași misterioși a rămas imprimat pentu
totdeauna în profilul insulei.

30 alte produse din aceeași categorie: