Ghid turistic Madeira

CPM-14MAD

Nou

Madeira,

izolată în nordul Oceanului Atlantic, la 500 km de coasta africană și 1.000 km de cea portugheză, este o insulă vulcanică cu o primăvară perpetuă.

Colecția ®Călător pe mapamond este realizată în totalitate de echipa editurii Ad Libri. Fotografi profesioniști și redactori cu experiență au găsit formula potrivită pentru un ghid complet, cu informații aduse la zi și verificate pe teren.

Mai multe detalii

35,00 lei

Detalii

Text Mariana Pascaru
Fotografii Florin Andreescu
Text în limba Română
Copertă Plastifiată, cu clape
Caracteristici tehnice 12,3 x 21 cm, 160 pag, 135 g/mp
ISBN 978-606-8050-27-0

Prezentare

Izolată în nordul Oceanului Atlantic, la 500 km de coasta africană și aproape 1.000 km de cea portugheză, Madeira este o insulă vulcanică cu o primăvară perpetuă, căci aici florile rămân înflorite de-a lungul întregului an. Comparată adesea cu un paradis tropical în genul celor de Gauguin, această insulă este acoperită de podgorii, livezi de papaya și meri, plantații de bananieri și trestie de zahăr și flori exotice viu colorate, precum Strelitzia reginae, cunoscută ca Pasărea Paradisului, orhidee, hortensii și bougainvillea. Peisajul este neașteptat de divers, de la faleza vulcanică abruptă la pădurea de laur, inclusă în Patrimoniul Mondial Natural UNESCO, și de la plaje cu pietriș la vârfuri care depășesc înălțimea de 1.800 m, precum Pico Ruivo (1.862 m), Pico das Torres (1.851 m) și Pico do Arieiro (1.818 m). 

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: