Ghid turistic Moscova

CPM-16MO

Nou

Moscova

poate fi o experiență copleșitoare pentru majoritatea turiștilor. Uriașă, obositoare și aglomerată, cu bulevarde supradimensionate și clădiri strivitoare, cu prețuri exorbitante, nu este genul de oraș care să stârnească entuziasmul. Nu vă lăsați însă intimidați, acesta constituie doar unul dintre multele „straturi” ale capitalei ruse.

Mai multe detalii

35,00 lei

Detalii

Text Dana Ciolcă
Fotografii Dana Ciolcă, Shutterstock
Text în limba Română
Copertă Plastifiată, cu clape
Caracteristici tehnice 12,3 x 21 cm, 152 pag, 135 g/mp
ISBN 978-606-8050-61-4

Prezentare

Moscova poate fi o experiență copleșitoare pentru majoritatea turiștilor. Uriașă, obositoare și aglomerată, cu bulevarde supradimensionate și clădiri strivitoare, cu prețuri exorbitante, opulență ostentativă și politici stricte de face controle, nu este genul de oraș care să stârnească entuziasmul. Nu vă lăsați însă intimidați, acesta constituie doar unul dintre multele „straturi” ale capitalei ruse, care este alcătuită ca și planul său urban după modelul unei matrioșka, în cercuri concentrice.

Devastată și modelată de incendii, molime, războaie, revolte și revoluții, în istoria sa de peste 850 de ani, Moscova nu pare să-și fi găsit încă liniștea. Mai mult decât oriunde în Rusia, aici trecutul sovietic s-a ciocnit cu viitorul capitalist. Schimbările i-au luat pe neașteptate pe moscoviți.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: